Onze werkzaamheden Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand

Hoogwaardig kitwerk voor uw woning of bedrijfspand

De diensten van Schuitemaker Elastische Voegafdichtingen

Een donkergrijze glanzende vloer of een lichtbeige muur. Het kitwerk moet daar mooi op aansluiten en niet uit de toon vallen. De specialisten van Schuitemaker Elastische Voegafdichtingen uit Noord-Holland informeren u over de mogelijkheden.


Onze werkzaamheden

Badkamer, toilet en keuken
Voor het voegen van plafonds, muren en vloeren van badkamers, keukens, toiletten en andere vochtige ruimtes gebruiken we een schimmelbestendige kitsoort. We halen de oude kitranden weg en maken de vrijgekomen ruimte goed schoon. Vervolgens brengen we de nieuwe kitlaag aan. Ook nieuwe badkamers voorzien wij van een kitlaag.

Balkon
Het kitwerk van een balkon wordt nog weleens vergeten, terwijl het zo belangrijk is. Een lekkend balkon zorgt behalve voor ergernis ook voor problemen zoals wateroverlast en meubelschade. Laat uw balkon daarom door ons afdichten. Bij balkongalerijen is het mogelijk om naast de afdichting ook brugvoegen te verwerken.

Aansluitingen
In de bouw wordt veel gebruikgemaakt van dilatatie- aansluit- en betonvoegen: bij gevels en wanden, maar ook voor bruggen en andere constructies. Deze voeg vangt het krimpen en uitzetten van materialen op die vaak tot stand komen bij temperatuurverschillen. Zo ontstaan er geen scheuren.

Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte belt u 0228-582492.